Originální dárky pro novomanžele

Originální dárky pro novomanžele

Jste pozvaní na svatbu a nevíte, jaký přinést svatební dar? Máme pro vás 8 skvělých tipů na nápaditý dárek pro nevěstu i ženicha.

Blahopřání

Klasika v novém kabátu! Jestli jste s nevěstou a ženichem dlouholetí přátelé, můžete své znalosti o nich zužitkovat výrobou blahopřání k svatbě. Suchá přáníčka v obálkách jsou pro vás pasé. Buďte kreativní! Vytiskněte společné fotografie zamilovaného páru, zarámujte je a připište originální vzkaz pro novomanžele. Pokud vás netlačí čas, nechte si vytisknout celou fotoknihu anebo fotokalendář ve stylu „Jak šel čas“.

Moderní a neokoukané jsou rovněž svatební noviny, jež mohou obsahovat důležité informace o nevěstě a ženichovi, ale také vaše společné vtipné příhody z mládí. Nadprůměrné kreativní duše se mohou pustit do tvorby videopřáníčka, které odprezentujete přímo na svatbě. A jak něco takového může vypadat? Třeba takto!

Peníze

V dnešní době určitě neplatí tvrzení „bez peněz na svatbu nelez“, ale pokud si novomanželé nepřejí nějaký speciální dárek, jakýkoliv finanční obnos jim zaručeně přijde vhod při zařizování společné domácnosti nebo svatební cesty. I malou částku peněz můžete darovat vtipně a s grácií.

Zkuste bankovky rozměnit na mince a ty vložte do pokladničky ve tvaru prasátka, případně je zarámujte jako obraz a doplňte humorným komentářem. Znáte origami? Naučte se z bankovek skládat květiny nebo zvířátka. Chcete být nenápadní? Přiložte k blahopřání „výherní“ stírací los nebo krabičku od bonboniéry, kam jste místo čokoládových bonbónů schovali drobné.

Originální dárky pro novomanžele - peníze

Svatební sklenice

Skleničky na víno s gravírováním zabalené v dárkové krabičce potěší nejednoho milovníka alkoholických nápojů. Nechejte na sklenice vyrýt jména nebo iniciály novomanželů a doplňte o datum svatby. Na trhu najdete i skleničky na panáka, sekt, whiskey nebo long drink. Svatební sklenice obdarovaní ocení nejen pro svou praktičnost, ale také jako památku na významný den. Jsou novomanželé abstinenti? Vyberte svatební hrnky či plecháčky pro páry se jmény a vlastním potiskem.

Originální dárky pro novomanžele - svatební sklenice

Adrenalinový zážitek

Zážitky jsou skvělým startem do společného života ve dvou. Poukaz na párovou masáž nebo romantický pobyt ve dvou neurazí, ale co takhle dopřát novomanželům trochu adrenalinu? K dispozici je mnoho různých aktivit, které mohou čerství manželé zažít společně a mít na co vzpomínat. Vyhlídkový let vzducholodí, privátní let horkovzdušným balónem, tandemový seskok padákem, bungee jumping nebo létání ve větrném tunelu. Nabídka adrenalinových zážitků je skutečně pestrá!

Degustace

Jak se říká, láska prochází žaludkem… a tím novomanželským dvojnásob. Poškádlete smysly nevěstě a ženichovi voucherem na zážitkovou degustaci dle jejich chutí. Může se jednat o soukromou degustaci alkoholu – od piva, rumu, whisky, přes šampaňské až po víno ve společnosti prvotřídního someliéra, ale také o ochutnávku různých druhů káv, sushi nebo čokolády. A když si nebudete jistí, vsaďte na tematicky zaměřené několikachodové degustační menu ve vyhlášeném podniku se zkušeným šéfkuchařem.

Originální dárky pro novomanžele - degustace

Žertovné předměty

I malá drobnost se počítá! Manželství je o lásce, toleranci a vzájemném porozumění. Dejte novomanželům praktický dárek, který jim usnadní jejich komunikaci. Například plyšový polštářek, kde je na jedné straně napsáno „Dnes ANO miláčku“ a na druhé straně „Dnes NE miláčku“. Díky univerzálním ponožkám s nápisem “Přines mi pivo/víno” dá obdarovaný svému protějšku jasně najevo, co chce. Pokud chcete novomanželům okořenit jejich milostný život, pořiďte jim lechtivou společenskou hru, plyšová pouta, zvonek na společné milování či toaletní papír s kámasútrou.

Kniha

Každá dobrá rada nad zlato. Mít společné příjmení není pouze papírová záležitost. Manželství je oboustranný závazek, na kterém je potřeba pracovat po celý život. Na svatbě nebudete mít dostatek času sdělit všechny vaše zkušenosti, a proto to řekněte knihou! Vhodně vybraná publikace o manželství zasvětí novomanžele do tajů spokojeného společného soužití. Když na první stránku vepíšete své věnování, nevěsta se ženichem na vás budou mít milou vzpomínku.

Brambůrky

Mají manželé rádi brambůrky? Není problém! Můžete jim koupit celý karton této pochutiny. Příchutě si můžete namíchat ze všech dostupných druhů. Stačí si vybrat produkty na www.bramburky.cz a sestavíme vám svatební dar hodný krále a královny! Napište nám a domluvíme se na podrobnostech vaší objednávky na míru, na které si bezpochyby pochutnají. Třeba u nějaké super komedie.

Originální dárky pro novomanžele - brambůrky
Kategorie
Sdílet příspěvek

Sledujte nás na Facebooku

Back to Top Nahoru
Product added to cart